Lednice na suché zrání masa NORDline DA 388

Lednice na suché zrání masaParametryDenní spotřeba: 1.7 Energetická šipka: 800e12ef-25f2-4c55-8d6a-5... více

Cena s DPH:84 974,67

Cena bez DPH: 70 227,-

Katalogové číslo: 35550
Dostupnost:na dotaz

Nakupujte hned, plaťte později, stačí použít platbu online. A to celé bez poplatků.


Popis

Lednice na suché zrání masa
Parametry
  • Denní spotřeba: 1.7
  • Energetická šipka: 800e12ef-25f2-4c55-8d6a-52d45ca22292
  • Exteriér: Černá
  • Hrubá / čistá váha: 96 / 83
  • Hrubý / čistý objem: 388 / 352
  • Index energetické účinnosti: 12
  • Interiér: Nerezová ocel
  • Klimatická třída: 4
  • Množství chladiva: 50
  • Napětí / Frekvence: 220-240/50
  • Počet a typ dveří: 1 křídlové prosklené dveře
  • Počet a typ polic: 3 drátěné police
  • Přepravní kontejner 40 stop: 42
  • Příkon: 170
  • Roční spotřeba: 621
  • Rozměry balení (ŠxHxV): 645 x 780 x 1870
  • Teplotní rozsah : 0 až +25
  • Termometr: Ano
  • Tvrzené sklo: Ano
  • Typ chlazení: Ventilované
  • Typ odtávání: Automatické
  • Typ ovládání: Elektronické
  • Vnější rozměry (ŠxHxV): 595 x 710 x 1720
  • Vnitřní osvětlení : LED
  • Vnitřní rozměry (ŠxHxV): 490 x 551 x 1510
  • Výstavní plocha: 0.72
Lednice DA "DRY AGE" zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice. Doporučení: • nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa • maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete) • lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii) • pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé • možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police • v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg) • doporučujeme nechatmaso zrát na kosti • při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic • nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí) V případě zakoupení solné desky: • rozbalte solné desky a sejměte fólii • položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice • každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji ventilované chlazení, automatické odtávání, digitální termostat, zámek, vlhkost vzduchu 60 - 90 %, dveře z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem, nutnost připojení k přívodu vody, invertorový kompresor, nerezová rukojeť, závěs se třemi háky, LED displej, účinný dezinfekční systém UVC, LED osvětlení