Ponorný vařič Sous Vide VaCook 15

Funkce ECO pro úsporu energie Nastaveni programu vaření Objem ohřevu až 50l ... více

Cena s DPH:21 017,70

Cena bez DPH: 17 370,-

Katalogové číslo: VaCook 15
Dostupnost:skladem u dodavatele, dodání 1-3 dny

Nakupujte hned, plaťte později, stačí použít platbu online. A to celé bez poplatků.


Popis

  • Funkce ECO pro úsporu energie
  • Nastaveni programu vaření
  • Objem ohřevu až 50l vody
  • Konstrukce nerezová ocel

Intuitivní nastavení, snadný přístup do menu pro rychlé a intuitivní nastavení parametrů programu.

Kompletně vyrobeno z nerezové podle profesních standardů.

Topné těleso 2000W / 230V

Programovatelné ovládání času a teploty

Přístroj Vacook speciálně vyvinutý a projektovaný pro vakuové vaření je uživatelsky velmi příjemný a současně je určený pro profesionální kulinářský průmysl.

Vakukové vaření patří k nejpokrokovějším a nejžádanějším technikám vaření na světě. Zvolte si zdravé vaření, zvolte si přístroj Vacook

Rozměry: V 340 mm; Š 130 mm; H 260 mm                                                                                                          

Konstrukce: nerezová ocel

Výkon: 2000 W

Příkon: 1200 V

Hmotnost: 4,5 kg

Regulace teploty: 20°C - 100°C 

Pojistka automatického vypnutí

Úchytka

TECHNICKÉ INFORMACE

Konstrukce: nerezová ocel

Objem ohřevu: až 50l vody

Nastavení programu vaření: 5

Nastavení odchylky: +/- 0,3 °C

Výška hladiny ohřívané vody: 165 mm

Funkce ECO pro úsporu energie

Pojistka automatického vypnutí

Univerzální úchytka

Díky přístroji Vacook™, nebylo nikdy vakuové „sous vide“ vaření potravin při nizké teplotě jednodušší.

Tento tepelný cirkulátor přináší možnosti přípravy delikátních „sous vide“ receptů jen v několika krocích a šetří jak čas tak peníze. Tento způsob úpravy ponechává potraviny velmi měkké a jejich organoleptické a nutriční hodnoty zůstávají nezměněné na rozdíl od tradičního způsobu vaření. Navíc tento způsob vaření nevyžaduje přídávání oleje a tuků, připravovaná jídla jsou pak lehčí a přesto velmi chutná. Mezi další výhody vakuového vaření patří značná redukce ztráty hmotnosti potravin, která se u běžného způsobu vaření pohybuje od 30% až po 7% u vakuového vaření. Další výhodou je úspora času v řízení kuchyně, protože tento způsob vaření nevyžaduje průběžné intervence šéfkuchaře, kteřý se tak může věnovat ostatním činnostem.

Příbuzné produkty