Přístroj Vacook speciálně vyvinutý a projektovaný pro vakuové vaření je uživatelsky velmi příjemný a současně je určený pro profesionální kulinářský průmysl.
Vakukové vaření patří k nejpokrokovějším a nejžádanějším technikám vaření na světě. Zvolte si zdravé vaření, zvolte si přístroj Vacook
Rozměry: V 340 mm; Š 130 mm; H 260 mm
Konstrukce: nerezová ocel
Výkon: 2000 W
Příkon: 1200 V
Hmotnost: 4,5 kg
Regulace teploty: 20°C - 100°C
Pojistka automatického vypnutí
Úchytka
TECHNICKÉ INFORMACE
Konstrukce: nerezová ocel
Objem ohřevu: až 50l vody
Nastavení programu vaření: 5
Nastavení odchylky: +/- 0,3 °C
Výška hladiny ohřívané vody: 165 mm
Funkce ECO pro úsporu energie
Pojistka automatického vypnutí
Univerzální úchytka
Díky přístroji Vacook™, nebylo nikdy vakuové „sous vide“ vaření potravin při nizké teplotě jednodušší.
Tento tepelný cirkulátor přináší možnosti přípravy delikátních „sous vide“ receptů jen v několika krocích a šetří jak čas tak peníze. Tento způsob úpravy ponechává potraviny velmi měkké a jejich organoleptické a nutriční hodnoty zůstávají nezměněné na rozdíl od tradičního způsobu vaření. Navíc tento způsob vaření nevyžaduje přídávání oleje a tuků, připravovaná jídla jsou pak lehčí a přesto velmi chutná. Mezi další výhody vakuového vaření patří značná redukce ztráty hmotnosti potravin, která se u běžného způsobu vaření pohybuje od 30% až po 7% u vakuového vaření. Další výhodou je úspora času v řízení kuchyně, protože tento způsob vaření nevyžaduje průběžné intervence šéfkuchaře, kteřý se tak může věnovat ostatním činnostem.