- určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa - propracuje různé dr... více
Cena s DPH:1 137,40
Cena bez DPH: 940,-
Katalogové číslo: | JAC-200345NS |
---|---|
Dostupnost: | skladem |
- určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa - propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu, ale i celé krůty ... - umožňuje rychlou tenderizaci i větší porcí mas, při práci se podkládá prkénkem na maso - zkrácení doby tepelné úpravy až o 40%, měkčí a šťavnatější maso - kratší a účinnější marinování, rovnoměrné propečení masa do hloubky - profesionální výsledek, úspora času a energií - díky tenderizéru zůstane v mase více chuti a lépe drží tvar - snadná údržba a čištění (možno i v myčce) - ROZEBÍRATELNÉ provedení čepelí z nerez oceli, ochranný kryt a madlo z vysoce odolného plastu - rozměr 145x35x103 mm, uspořádání čepelí 3 řady po 15, počet čepelí 45