Almi startovací kultura 2

Jedná se o přesně nakomponovanou směs kulturních mikroorganismů. Používá se k výrobě fermentovan... více

Cena s DPH: 188,76

Cena bez DPH: 156,-

Katalogové číslo: 01252
Dostupnost:skladem

Popis

Jedná se o přesně nakomponovanou směs kulturních mikroorganismů.
Používá se k výrobě fermentovaných tepelně neopracovaných výrobků.
Přidává se do díla spolu s vybranými směsmi koření které obsahují cukernaté látky. Tyto látky podporují startovací kulturu v její správné funkčnosti při výrobě těchto produktů. Startovací kultura zajišťuje při správném teplotním režimu snížení PH  (okyselení) výrobku, což je jeden z bodů zajišťujících trvanlivost těchto výrobků.
Dále zajišťuje typickou chuť pro fermentované výrobky.
 
balení: 20g  / na 100kg díla

Složení : Staphylococcus carnosus ,-xylosus, Debaryomyces hansenii, Lactobacillus curvatus,

Pediococcus pentosaceus

Nosič: dextróza bez vody

 

Dávkování: 20g pro 100 kg díla

Příbuzné produkty